Omplacering/værtsfamilie

Er du interesseret i en kærlig hund, men ikke ønsker en ny hvalp,

er omplacering eller værtsfamilie måske den rigtige løsning for dig.

 

Værtsfamilie

 

I mine kuld vil der ofte være hvalpe som jeg gerne vil bevare muligheden for at kunne udstille. Desværre har selv jeg ikke mulighed for at have dem alle boende. I disse tilfælde vil jeg søge en kærlig værtsfamilie til hunden, uanset om det er en hvalp, unghund eller voksen.

En værtsfamiliehund er en hund der bor hos en kærlig familie, som ikke har problemer med at hunden undertiden tager med mig på udstilling. Alt dette foregår i overenstemmelse med den forudindgåede individuelle aftale. Til gengæld har familien og hunden glæde af hinanden til daglig.

Opdrætteren forbliver ejeren af hunden, og jeg kan stadig ønske at anvende hunden til avlsformål.

 

Omplacering

 

En omplacering er en hund som af den ene eller den anden grund bor hos mig, men som skal have et nyt kærligt og blivende hjem. Som opdrætter tager jeg altid imod mine hunde, som ikke længere kan bo hos deres familie. Det er vigtigt for mig at vide, at mine hunde altid er i de rigtige hænder. Omplacering kan ske uanset hundens alder, fra lille hvalp til unghund eller voksen, og kan derfor være en god mulighed for dig som ikke ønsker en helt lille hvalp.

Der kan være tale om almindeligt ejerskab eller “delt forældremyndighed” (co-own).

 

 

Er du interesseret i en hvalp, unghund, voksen hund eller ældre hund,

er du altid velkommen til at kontakte mig på

tlf. 0045 30436670